Hogyan használhatom a
Széna Tér törzsvendégkártyát?
Az alábbi helyeken kapsz pontokat fogyasztásaid után:
Széna Tér törzsvendégkártyát a Budai Jégpályán, a Jégkertben valamint a Városfal Vendéglőben tudsz igényelni, és ezeken a helyeken is tudod használni.
Az igénylés ingyenes. A kártyát az igényléstől számított pár napon belül elkészítjük, melyről emailben értesítünk. Az elkészült törzsvendégkártyát nyitva tartási időben májustól szeptemberig a Jégkertben, októbertól áprilisig a Budai Jégpályán és a Városfal Vendéglőben lehet átvenni.
A Széna Tér törzsvendégkártyádra minden alkalommal, amikor Jégkertben, Budai Jégpályán vagy Városfal Vendéglőben terméket vásárolsz vagy igénybe veszed szolgáltatásainkat, a vásárlásaid alapján pontokat adunk. A pontok értéke termékenként és időszakonként változik. Minden pont 1 Ft-ot ér.
A pontokat későbbi fizetéskor lehet felhasználni, a mindenkori számlaérték 50%-a kiegyenlíthető pontokkal. Törzsvendégpontokat a Városfal Vendéglőben napi menüre, a Budai Jégpályán pályabérlésre felhasználni nem lehet.
Kérjük, minden vásárlásnál és pontbeváltásnál add át kollégánknak törzskártyádat, mert pontjóváírás és terhelés csak ennek függvényében lehetséges!
Törzsvendégeinkenk egész évben, mindhárom helyszínen folyamatos akciókkal kedveskedünk, mely által bizonyos termékek és szolgáltatások után kiemelt nagyságú pontot írunk jóvá a törzskártyákon. A törzsvendégeknek szóló akcióinkról emailben adunk tájékoztatást.
A Jégkertben minden belépéskor aktiválni kell törzsvendégkártyáját. Amíg a kertben tartózkodik, erre a kártyára visszük fel az aktuális fogyasztást. Kilépéskor minden esetben ki kell fizetni a kártyán felhalmozott fogyasztást. A Budai Jégpályán és a Városfal Vendéglőben a törzsvendégkártyát belépéskor aktiválni nem kell, viszont rendelésnél, vásárlásnál, kérjük előre jelezze, hogy van törzsvendégkártyája.
A kártya elvesztése vagy megrongálódása esetén a pótlás díja: 500 Ft.
A szenater.hu weboldalon a 8 jegyű azonosító szám megadása után (hátoldalon, vonalkód alatt) bármikor lekérdezheti mindenkori kártyaegyenlegét.
További információ: torzsvendeg@szenater.hu
Akcióinkról, híreinkről kövess minket online, mindhárom hely Facebook, Twitter vagy Foursquare csatornáján!